60 Panelli Tek eksen Solar Tracker Sistemi Bölümündesiniz


>> Geri Dön
60 Panelli Tek eksen Solar Tracker Sistemi

 

Sistem, 10 adet 6 panelli solar tracker sistemine ait 10 sehpanın yan yana kurulması ve aralarına birer hareket kolu bağlanarak, tek motor ve tek kontrol ünitesi ile hareket edecek şekilde birleştirilmesi şeklinde tasarlanmıştır.

Sistemin kuzey-güney ekseninde açısı sabit olup, doğu-batı ekseninde 100 °güneş ışınlarını takip kabiliyeti vardır. Bu sayede üzerine bağlanan solar panellerden, sabit sistemlere göre %30-35 daha fazla elektrik üretilmesini sağlamaktadır.

60 panel taşıma kapasitesine sahip bu sistemler kurulum yapılacak yerin durumuna göre yan yana ve arka arkaya diziler şeklinde kurularak MW’ lar seviyesinde sistemler kurulabilmektedir. Her 60 panel taşıma kapasiteli sehpa diğer dizilerde bulunan sehpalardan ayrı çalışmaktadır. Kurulum yapılacak yerin iklim durumu dikkate alınarak, sisteme aşırı rüzgar ve sıcaklık koruma aparatları da bağlanabilmekte ve sistemin aşırı sıcak ve rüzgarlı havalarda kendisini korumaya alması sağlanarak sistemin daha uzun ömürlü olması sağlanabilmektedir.

Sistem kurulumunu teknik eğitim almış personelin yapması gerekmektedir. Firmamızdan bu sistemleri alan müşterilerimize veya teknik personellerine bu eğitimler verilmektedir. Ya da talep edilmesi durumunda Firmamız teknik personeli bu sistemleri kurmakta ve montajını yapmaktadır.